SENSE URGENCIES A LA NIT

Posted: 17 Octubre 2011 in Informació Local

Les retallades ens deixen sense urgències de 12 de la nit a 8 del matí.

Comunicat oficial de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat:

El Departament de Salut de la Generalitat comunica a l’Ajuntament els nous horaris de les urgències de l’ABS El Pla

El Servei d’Urgències de l’Àrea Bàsica de Salut El Pla de Sant Feliu de Llobregat funcionarà a partir del proper dilluns 24 d’octubre, de 8 del matí a 12 de la nit, de dilluns a diumenge. Així ho ha comunicat aquest matí el director del sector sanitari Baix Llobregat-Centre del Servei Català de Salut, Daniel Fernández, a l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, i a la primera tinenta d’alcaldia, Rosa Maria Martí. 

El canvi en l’horari de les urgències de l’ambulatori s’emmarca dins de l’ordenació que ha iniciat el Departament de Salut de la Generalitat en els serveis d’atenció urgent que s’ofereixen des dels centres d’atenció primària per tal d’adaptar l’oferta a les necessitats territorials. 

En la reunió mantinguda, l’alcalde de Sant Feliu ha manifestat la seva disconformitat, ja que s’incompleix el compromís de manteniment d’aquest servei a què es va arribar el mes de juliol amb el director del Servei Català de la Salut, després de la moció aprovada en el ple municipal del mes de juny. Fruit de la pressió municipal, però, es manté l’horari d’urgències fins a les 12 de la nit. Alhora, s’ha obtingut també el compromís per part del Departament de Salut de mantenir la inversió per a la millora de l’equipament de l’ABS El Pla que suposarà en un futur ampliar les instal·lacions amb un nou servei de diagnòstic per la imatge i un centre de salut mental per a adults. 

Les ciutadanes i ciutadans que tinguin alguna urgència fora dels horaris establerts podran trucar al telèfon 112d’emergències o a Sanitat Respon 902 111 444, on els atendrà un professional sanitari.

http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=1467&newid=14224&widget=not_act


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s