RECLAMACIONS DIRECTES CATSALUT

Posted: 14 Novembre 2011 in Informació Local
LINK RECLAMACIÓ DIRECTA CATSALUT

 

https://salut.gencat.cat/pls/catsalut/cawpk410.verifica

Si tens qualsevol queixa que vols traslladar a les autoritats Sanitàries de la Generalitat, pots enviar la teva reclamació directament mitjançant aquest link. Així, la teva denuncia arribarà més ràpid sense intermediaris i estalviant tràmits administratius.
A més serà comptabilitzada a l’hora de valorar la qualitat assistencial del nostre sistema de salut pública.

Aquí tens un text d’exemple que pots utilizar com a model de reclamació:

MANIFESTO el meu malestar i preocupació per l’actual situación de retallades en l’àmbit sanitari que pateix la població de Sant Feliu de Llobregat en relació als temps d’espera per a les visites del Metge de Familia, Especialistes, Proves Diagnòstiques i quirúrgiques, a més de la reducció d’Unitats i Serveis, entre ells els d’urgències nocturnes.
I DENUNCIO la situaciód e degradació constant del dret constitucional a l’assistència sanitària pública com a conseqüència de les disminucions de pressupost executades pel Govern de la Generalitat, solicitant informació respecte als motius pels que estic patint aquesta situación.

Texto en castellano:

MANIFIESTO mi malestar y preocupación por la actual situación de recortes en el ámbito sanitario que sufre la población de Sant Feliu de Llobregat en relación a los tiempos de espera para las visitas al Médico de Familia, Especialistas, Pruebas de Diagnósticos y Cirugías, además de la reducción de Unidades y Servicios, entre ellos los de urgencias nocturnas.
Y DENUNCIO la situación de degradación constante del derecho constitucional a la asistencia sanitaria pública como consecuencia de las disminuciones presupuestarias ejecutadas por el Gobierno de la Generalitat, solicitando información respecto a los motivos por los que estoy padeciendo esta situación.

 

ÉS MOLT IMPORTANT QUE, SI HEU TINGUT QUALSEVOL PROBLEMA PER CULPA DE LES RETALLADES, FER ARRIBAR UNA RECLAMACIÓ, QUE CONSTI LA SITUACIÓ REAL DE LA NOSTRA SANITAT!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s