Acta 21-6-11


Comissió Comunicació: 21-6-11

– S’ha  reestructurat el disseny de la interfície del blog.

– S’han implementat espais al blog per les comissions de Laboral, Sanitat i Economia de recent creació.  S’han de crear els mailings d’aquestes comissions i que se’ns facin arribar.

– S’ha implementat un espai per a retalls de Notícies i retalls de premsa.

– Es vol implementar un Fòrum al blog. (Hi havia un noi que sabia com fer-ho) A falta de concrectar, per part nostra S’està treballant per fer-ho amb la plataforma N-1.

– Es van treballar les preguntes i realitzar l’entrevista a Ràdio Sant Feliu que es pot descarregar i escoltar des del blog.

– Gràcies a la col·laboració d’un company s’han començat a gravar i pujar les xerrades que s’han fet durant l’acampada i que estan disponibles al blog.

– Degut a les necessitats que s’han creat durant l’acampada s’han traspassat funcions per a la càrrega de fotos i edició d’entrades al blog de forma oberta.

– Tal i com s’ha vingut parlant en les darreres assemblees de l’acampada la Comissió Comunicació no pot assumir les funcions d’edició de cartells, fotocopiat i empaperat dels carrers, però sí  té la voluntat de centrar-se en l’aparell digital de difusió i comunicació. Correu electrònic, Facebook i Twitter i enllaç entre comissions. És per això que com s’ha vingut parlant en les darreres assemblees de l’acampada aboguem per la necessitat de la creacio d’una Comissió d’edició de cartells i difusió al carrer.  Votació.

– Periodista d’El Periódico de Catalunya s’ha posat en conctacte en nosaltres per demanar informació. Se li ha passat informació bàsica pel seguiment. Ens pregunta si tenim alguna acció imminent per a fer-ne difusió. S’obre el canal de comunicació.

Propostes? Precs i preguntes?

Comentaris
  1. Ricardo ha dit:

    Hola!!
    Os mando una duda referente al funcionamiento del blog. Subí un trabajo de un colectivo artístico PSJM a la comisión de arte y cultura, es un proyecto interesante acerca de la capacidad de determinadas multinacionales de proveerse de un ejercito propio. El video duraba dos minutos y medio y estaba realizado en 3D. El comentario ha sido borrado, supongo que por el administrador. La duda es la siguiente: ¿cómo funciona este blog? ¿no tenemos posibilidad de utilizarlo como intercambio y difusión de ideas? ¿cuales son los criterios y si estos han sido aprobados en la asamblea?
    Un saludo

    • Hola! Este blog lo llevamos varias personas de dentro de la Comisión de difusión y comunicación, intentamos que todo se lleve de manera totalmente transparente, neutral y sin censura. Quizas el blog lo detecte como Spam como hace un momento me he econtrado dos comentarios en ese enlace. Pero es sencillo, lo administramos, lo aprobamos y listos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s