Reunió 28-6-11


En l’ultima reunió de la comissió d’art s’ha parlat de seguir en la linea de la performance de denuncia sobre assumptes d’interés social al nostre poble.
Hem parlat de donar suport a les altres comissions que están treballant en aquestes questions.Concretament de fer una performance denunciant la actual situació d’incertesa respecte al PGM que semblava devia ser una de les prioritats del actual govern. Plá general de mobilitat de Sant Feliu suposa una degradació del medi natural del parc natural de Collserola.
S’ha acordat que un cop estigui fixada la data de realització de la xerrada que la comissió de medi ambient es faci una performance per expressar de forma grafica la situació.

Els participants de la performance anirán amb unes mascares de paper demostrant les dificultats per respirar que tindrá el poble i entrarán en els bars i les botigues deixanthi algunes d’aquestes mascares perque tithom vegui la necessitat de preocuparse per l’aire que respirem.

Comentaris
  1. francesc ha dit:

    No sé com està això de la performance a hores d’ara, però m’agradaria parlar-ne i potser participar. D’altra banda, heu sentit a parlar de les esteles químiques? Bona nit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s