HOSPITALET DEL LLOBREGAT


Bon dia Baix llobregat,
Ahir diumenge vam assistir a la trobada de Barris (i Municipis) de Barcelona. En el segon punt en l’ordre del dia es va parlar sobre la Mobilització pels dies 20-21 de Juliol. Es va consensuar la proposta que mostrem a continuació. No sabem com s’està organitzant l’ordre del dia per la nostra Trobada a Esparraguera demà dimarts 12, però ens agradaria incloure dos punts si és possible:
1. Acció descentralitzada que estem preparant des de L’Hospitalet per al matí del dimecres dia 20-J:
L’Hospitalet proposa fer una rua-cercavila pels diferents sectors afectats per les retallades (CAPS, Hospitals, Escoles, INEM, Serveis Socials, Regidories de Districte…) i visibilitzar els culpables de la situació (poder polític i econòmic: Ajuntament, Bancs…) llegint petits manifestos de denúncia contra les retallades en cadascuna de les parades. Que desenvoqui en una gran concentració a l’Hospital de Bellvitge, coincidint amb l’acció que venen fent els dimecres tallant la Gran Via, amb una acció reivindicativa potent, despenjant una gran pancarta a la façana de L’Hospital. Convidem a tot el Baix Llobregat a sumar-se a aquesta gran acció, i animem als companys de Viladecans a fer una acció semblant en el seu Hospital de referència.
2. Coordinació des del Baix Llobregat sobre els autocars per anar a Madrid.
Tenim el contacte que des de Barcelona està movent el tema dels autocars, i un altre contacte de l’Hospitalet per contractar autocars sense conductor (caldria buscar-lo). La idea és saber quanta gent seríem, quin dia i hora voldríem sortir tornar de Madrid, i ofrir un preu indignad@ assequible.
Ànims Baix, que la lluita continua, i la jornada de mobilització serà una gran traca final d’estiu per al moviment!!
Ens veiem a Esparraguera!!
Mobilització 20-21-J
La proposta que s’ha tirat endavant és d’un dia de mobilització, el dimecres 20-J (obert al 21-J)Proposta de Mobilització pel dia 20-J

Matí:
Mobilitzacions descentralitzades als barris i municipis en torn de les retallades senyalant als culpables de la crisi (bancs, bolsa…) i en suport als sectors afectats (sanitat, educació, serveis socials…)

Tarda:
Manifestació massiva i unitària. Es consensua el següent itinerari: Concentració a les 19h a Plaça Catalunya. S’inicia la manifestació que passarà per la Bolsa, per la seu de Foment, i finalitzarà davant del Parlament (tan aprop com poguem situar-nos). Al llarg d’aquest recorregut es pretén visibilitzar els responsables de la situació actual (poder polític i econòmic).

Nit:
La Manifestació acabarà al Parlament on celebrarem una Assemblea multitudinària amb una forta càrrega política, centrada en les retallades anti-socials (deslegitimant el debat dels pressupostos dins el Parlament) i on podem valorar el calendari de lluita de cara als propers mesos. En aquesta Assemblea és convocada tota la ciutadania i els sectors i treballador@s en lluita.

Proposta de Mobilització pel dia 21-J

Es deixa oberta a les propostes que puguin sorgir de l’Assemblea al Parlament del dia anterior. Es visibilitzen ànims i força per tirar endavant algunes accions. Es deixa oberta la possibilitat de realitzar una ocupació estratègica i simbòlica d’un espai/edifici públic de rellevància.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s