Ipsen tanca planta i deixa al carrer 109 treballadors.Font: Fetasantfeliu

La farmacèutica Ipsen tancarà, a finals d’any, la seva planta d’investigació. La multinacional ha anunciat que traslladarà a França aquesta activitat i que això obligarà a negociar un ERO que afectarà a 109 dels 210 treballadors i treballadores. Des del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’ha manifestat que “suposa un cop dur pel polígon i per la ciutat”.


Planta d’Ipsen del polígon el Pla

deslocalització, Ipsen

Arriba una notícia negativa pel teixit productiu i empresarial de Sant Feliu de Llobregat i de la comarca. Durant els darrers anys, un gran nombre d’empreses del polígon el Pla han tancat les seves portes, i ara és el torn d’Ipsen. La deslocalització respon a la voluntat de l’empresa de focalitzar i concentrar els seus centres de treball per aconseguir “la optimització de costos” i potenciar la seva eficàcia. La setmana passada, els directius de la multinacional van comunicar a la plantilla, per mitjà de videoconferències, els plans de futur de l’empresa, que passen pel tancament de la planta santfeliuenca. Tot i la decisió, Ipsen continuarà a l’Estat espanyol, ja que mantindrà la seva seu de Barcelona.
Establir el protocol pels treballadors de Sant Feliu
Des del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, la tècnica Begoña Pugés ha manifestat que han conegut la notícia “per la premsa”. Pugés ha destacar que el tancament “suposa un cop molt fort pel polígon i per la ciutat”, ja que “Ipsen és una de les empreses més importants del municipi”. La tècnica de l’Ajuntament ha destacat que es posaran “en contacte” amb l’empresa i que, a partir d’ara, començarà un procés i un protocol “per atendre els treballadors de Sant Feliu i mirar de recol·locar-los”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s