La Marxa Popular Indignada ha passat aquest matí per Sant Feliu de Llobregat

Posted: 25 Juny 2011 in Convocatories, Informació Local, Informació Nacional, Xarxa intercomarcal

Unes 100 persones que conformaven la Marxa Popular Indignada de la ruta nord-oriental han arribat  aquest matí pels volts de les 10 del matí a  Sant Feliu de Llobregat provinents de Sant Just d’Esvern per la Carretera Laureà Miró.  Ho han fet una mica abans de l’hora prevista per la organització tot i haver marxat amb cert retard de Plaça Catalunya aquest matí.

Una vintena de persones de l’assemblea d’Indignats de Sant Feliu de Llobregat els ha rebut a la parada del Trambaix de Sant Feliu i els ha secundat en la marxa fins a la fi del poble veï de Molins de Rei on ens hem  despedit i els hem desitjat molta sort i un bon camí fins arribar a Madrid.

Les botzines dels cotxes animaven al seu pas i en arribar a  Molins de Rei, on s’hi ha afegit algún caminant, han fet una segona aturada després d’haver-se aturat primer a la Plaça de l’Ajuntament d’Esplugues.

Durant el trajecte animat per una bicicleta que duia  un altaveu amb música, un panell solar i un parasol s’han pogut sentir consignes com:

-SÍ SÍ SÍ ANEM CAP A MADRID. SÍ SÍ SÍ, NOS VAMOS A MADRID.

– CONTRA L’ATUR UNEIX-TE. CONTRA EL PARO ÚNETE.

– OLÉLÉ OLÁLÁ FER LA MARXA ÉS EL MILLOR QUE HI HA!

– LI DIUEN DEMOCRÀCIA I NO HO ÉS…OÉ OÉ OÉ

Aquesta és la primera etapa de 29 previstes.  Sense anar més lluny, avui faràn nit a Vallirana, on ja se’ls espera per rebre’ls, demà aniràn fins a Vilafranca i al dia següent fins al Vendrell.

La seva intenció és arribar a Madrid el dia 23 de Juliol on es reuniràn amb la resta de rutes de la Marxa Popular Indignada.

MOLTA FORÇA A TOTS ELS QUE FAN LA MARXA POPULAR INDIGNADA! ENDAVANT I  BON CAMÍ!

Per a més informació:
http://marchapopularindignada.wordpress.com/

———————-

Unas 100 personas que conformaban la Marcha Popular Indignada de la ruta nororiental han llegado esta mañana alrededor de las 10 de la mañana a Sant Feliu de Llobregat provenientes de San Just d’Esvern por la Carretera Laureà Miró. Lo han hecho un poco antes de la hora prevista por la organización a pesar de haber salido con cierto retraso de Plaza Cataluña esta mañana.

Una veintena de personas de la asamblea de Indignados de Sant Feliu de Llobregat los ha recibido en la parada del Trambaix de Sant Feliu y los ha secundado en la marcha hasta el fin del pueblo vecino de Molins de Rei donde nos hemos despedido y les hemos deseado mucha suerte y un buen camino hasta llegar a Madrid.

Las bocinas de los coches animaban a su paso y al llegar a Molins de Rei, dónde se ha añadido algún que otro caminante, han hecho una segunda parada después de haberse detenido primero en la Plaza del Ayuntamiento de Esplugues.

Durante el trayecto animado por una bicicleta que llevaba un altavoz con música, un panel solar y una sombrilla de colores se han podido escuchar consignas como:

-.SI SI SI, NOS VAMOS A MADRID.

– CONTRA EL PARO UNETE.

– Olelé Olala HACER LA MARCHA ES LO MEJOR QUE HAY!

– LE LLAMAN DEMOCRACIA Y NO LO ES … OE OE OE

Esta es la primera etapa de 29 previstas. Sin ir más lejos, hoy harán noche en Vallirana, donde ya les espera para recibirlos, mañana irán hasta Vilafranca y al día siguiente hasta El Vendrell.

Su intención es llegar a Madrid el día 23 de Julio donde se reunirán con el resto de rutas de la Marcha Popular Indignada.

MUCHA FUERZA A TODOS LOS QUE HACEN LA MARCHA POPULAR INDIGANADA! ADELANTE Y BUEN CAMINO!

Para más información:
http://marchapopularindignada.wordpress.com/

 

Comentaris
  1. José ha dit:

    Adelante todos que seguro que podemos encauzar la democracia.

Deixa un comentari