Acta 7 de Setembre

Posted: 14 Setembre 2011 in Informació Local

ACTA 7 DE SET. 2011

  1. Acta anterior
  2. Sanitat
  3. Xerrades
  4. Autogestió i Petita
  5. Horari Assemblea
  1. S’aprova
  2. Una companya intenta contactar amb qui porta les mobilitzacions del CAP, per poder saber com està el tema dels acomiadaments dels treballadors i treballadores del CAP.

S’ha parlat amb Cornellà per fer una sortida conjunta pel 18 S, seria sortir del pont d’Esplugues sobre les 16:00 i a les 19:00 s’arriba a Plaça catalunya.

Es propsa per fer difusió  a sant Feliu, aquesta setmana es penjaran  els cartells ( cost de            sanitat ) que s’han enviat per email. I la setmna següent els cartells convocant a la mani del   18S.

Els cartells del 18S els fara un company que pot fer copies en blanc i negre a 2 cèntims, les    deixa dilluns a la Teteria India. Es queda dilluns a les 20:00 a la Teteria per encartellar  Sant         Feliu.

Es fan diferents propostes per ampliar la difusió del 18 S:

· Octaveta per difondre el 18S a les mobilitzacions de l’ambulatori. Surten dos companyes per encarregar-se.

· Mantenir la pressió a sobre el tema d’educació: Surten tres companys  que intenten informar-se com està la situació a Sant Feliu.

· Fer algunes performance.

·  Sortir amb cotxe amb megàfon per Sant Feliu, per fer difusió. Una companya s’encarrega de portar la gravació i el megàfon. Es queda dilluns 12 a la Tete.

·Grup de precussió per la mani de Barna. Una companya s’encarrega de contactar.

3. Es parla amb el company que ha fet el cartell, per comença la difusió el més aviat                         millor. La propera setmana una companya porta material de pancarta per fer una                              pancarta de les xerrades.

Es necessari que tothom pensi en cadires per portar, si cada persona en porta unes                         tres, es calcula que podria ser suficients. Ja tenim taula.

Una companya porta l’equip de veus.

El tema del curs del semnari Taifa està parat ja que costa 100 euros, i només en tenim 90 i       falten molts cartells per fer. Ho seguim treballant

  1. Es comenta  la necessitat, de millorar la nostra autogestió, ja que només tenim 90 euros, i continuem pagan molts cops tots i totes els cartells de la butxaca.

Una companya, proposa d’anar a fer paradeta informativa a La Petita, seria el 15 d’ocubre, tot el dia. Una companya proposa de fer xapes per vendre-les a la parada. S’acorda fer pancartes per parc.

  1. Una companya planteja canviar l’horari ja que ha de marxar a les 9:30, després d’un petit debat, s’acorda no canviar l’horari, ja que si l’assemblea comença puntual ( 20:00), pot estar 1hora i mitja. Es valora que molta gent que es podria renganxar després de l’estiu i ja sap que es a aquesta hora.

( Propera assemblea dimecres 14 a les 20:00 a la Plaça de la Vila)

Deixa un comentari